ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Η κατανόηση των 6 μοντέλων της σειράς σε κάθε καρέκλα είναι απλή:

Τα μοντέλα 1 - 3 είναι για άτομα κάτω των 1.70, ενώ τα μοντέλα 4-6 είναι για άτομα υψηλότερα των 1.70.

Τά μοντέλα 1 & 4 δεν έχουν μπράτσα, 2 & 5 έχουν καθορισμένο ύψος μπρατσών και 3 & 6 έχουν ρυθμιζόμενα καθ' υψος μπράτσα.

Έτσι, σε περίληψη, υπάρχουν δύο πολυθρόνες, σε κάθε σειρά βάση του απαιτούμενου ύψους του κάθε ατόμου και με μόνο προσδιορισμό το σύστημα με τα μπράτσα.


  • Μόνο ορθοπεδικά ελατήρια ποιότητας χρησιμοποιούνται - των 38 χιλ στο κάθισμα και επιπλέον 45 χιλ στην πλάτη.

  • Τα ορθοπεδικά καθίσματα μειώνουν και ίσως το πιο σημαντικό, εξισορροπούν την πίεση στο ισχιακό νεύρο, Ιερολαγώνιες αρθρώσεις και την πυελική ζώνη, τρείς απο τις βασικότερες αιτίες πόνων της μέσης σε υπαλλήλους γραφείων εκτός τραυματισμών.
  • Με την κίνηση του ατόμου στην καρέκλα, τα ελατήρια κάνουν ελαφρό massage σε ολόκληρη την πλάτη, αύξάνοντας έτσι την ροή του αίματος, κρατώντας την πλάτη σας σε ίσια θέση.
  • Τα ελατήρια επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί κάτω από το κάθισμα και πίσω στην πλάτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια ζεστού καιρού, όταν η υπερβολική θερμότητα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και εφίδρωση.
  • Σωστή θέση καθίσματος, είναι εκείνη που διατηρεί αναλλοίωτες τις φυσιολογικές καμπύλες της Σ.Σ. Σ' αυτή τη θέση πρέπει τα γόνατα να βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από τα ισχία (γοφούς). Κάθεστε εντελώς πίσω μέσα στην καρέκλα, αναπαύοντας τα πόδια σας, ακουμπώντας τα ίσια στο πάτωμα.
  • Τα υψηλής αντοχής ελατήρια ενθαρρύνουν την ορθή στάση του σώματος, με τη σωστή διανομή του σωματικού βάρους και αποθαρρύνουν την κλίση του σώματος προς το πλαι.


Οι πολυθρόνες συνοδεύονται απο πιστοποιητικά ποιότητας των IFS Laboratories UKAS, και SATRA -αντίγραφα των οποίων θα βρείτε στις τελευταίες μας σελίδες.
ΑΡΧΙΚΗ  ::  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ  ::  ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ   ::  ΟΔΗΓΙΕΣ
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ  ::  ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ  ::  GALLERY  ::  SITE MAP  ::  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ::  ΑΓΓΛΙΚΑ